Werken en leren

Het voordeel van werken bij Astrum

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Werken bij Astrum betekent lekker buiten aan de slag. Mooie dingen maken en klanten tevreden stellen met wat je maakt. We bieden afwisselend werk binnen de regio Leiden, Delft, Rotterdam en Den Haag.

Samen aan de slag

Werken doen we samen, dus is brede inzetbaarheid belangrijk. Zo kan je je werkzaamheden afwisselen en dat houdt je dag gevarieerd en leuk. Zo maak je samen bijvoorbeeld een vlonder of overkapping, maar kun je de andere dag met je vingers in de grond zitten voor beplanting.

Training en scholing

Om up-to-date te blijven, zorgen we voor trainingen en scholing. We kunnen je sowieso veel in het werk uitleggen en leren. Dat is leuk want alles wat we uitleggen, kan je ook direct toepassen en jouw vaardigheden verder ontwikkelen.

Bij alle werkzaamheden, van houtwerk tot bestrating en van vijveraanleg tot beplanting leer je stap voor stap het vak. Binnen het bedrijf is veel kennis aanwezig die wij graag met jou willen delen.

Ook als je behoefte hebt aan bijscholing op maat, kun je bijvoorbeeld een snoeicursus of assortimentscursus volgen. Zelfs persoonlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden.

Standaard bieden we VCA en BHV -cursus aan.

We werken samen met de VHG vakopleiding. Binnen de avond-vakopleiding kan je in 3 leerjaren worden opgeleid tot vakbekwaam hovenier.
Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder.

Uiteraard is ‘groen’ de rode draad binnen ons werk. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring van houtwerk, beplanting, duurzaamheid, klimaat en in het algemeen tuinaanleg.

Een klein team

Wij vinden het leuk en belangrijk om naast het werk ook andere dingen op te pakken.

Zo organiseren we 1 x per jaar een vak gerelateerde dag. We hebben bijvoorbeeld een bezoek aan een arboretum of assortimentstuin gebracht en een workshop eetbare planten of plantenkennis gevolgd.

En niet alleen het vak is leuk en belangrijk, ook het team en de mensen. Daarom gaan we 1 x per jaar met elkaar een leuke activiteit doen. Je eigen inbreng horen we graag.

Eindejaarsafsluiting: de laatste werkdag voor de Kerstperiode sluiten we het jaar gezellig met elkaar af en rond de zomer eten en drinken we wat met elkaar om het drukke voorjaar af te sluiten.

Solliciteren?

Klik hier om een mail te sturen of klik hier voor een whatsapp bericht.

Bellen mag natuurlijk ook! 015 750 49 48

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48

Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: