• U bent nu hier:
  • Home
  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden consumenten en bedrijven.

Algemene voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de VHG. In deze algemene Consumentenvoorwaarden en Algemene Business-to-business voorwaarden zijn de spelregels vastgelegd die over en weer gelden. Hierin staan de rechten als u klant bent of wordt van Astrum, een dienst of product bij ons afneemt of een contract afsluit. Het gaat erom wat u van Astrum kunt verwachten en wat wij van u mogen verwachten. 

De kleine lettertjes

Onze klanten en opdrachtgevers weten dus precies onder welke voorwaarden wij leveren, betalen, verkopen en inkopen. Met algemene voorwaarden is het indien nodig direct duidelijk welke rechten en plichten er gelden. We hoeven er dan niet over te onderhandelen. De kleine lettertjes? wij zijn er duidelijk over!

Voorwaarden lezen

De algemene Consumentenvoorwaarden en Algemene Business-to-business voorwaarde kunt u hieronder in PDF downloaden en lezen.

De Algemene Consumentenvoorwaarden kunt u hier downloaden.
De Algemene Consumenten voorwaarden zijn in het SER- overleg tussen de VHG en de Consumentenbond tot stand gekomen.

The English consumer version can be downloaded here

De Algemene Business-to-business voorwaarden kunt u hier downloaden.

The English Business version can be downloaded here

Een klacht?

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten en werken voortdurend aan de kwaliteit van het werk. Helaas kunnen wij niet altijd een fout of misverstand voorkomen.

Wanneer dit voorkomt en u een klacht heeft, dan willen wij dat graag weten. Wij willen u dan een passende oplossing bieden en kijken waar de fout of misverstand door is ontstaan. 

Garantie

Wij willen u kwaliteit en de garantie bieden dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. Mocht er toch iets zijn waar u mee zit, dan kunt u hierop terugvallen zodat eventuele schade of fouten worden hersteld. Klik hier voor de garantieregeling.
 

 

  • VHG logo

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver