Jaarrond verzorging van tuin of terrein

Tuin of terrein jaarrond onderhoudenTerug naar overzicht

Astrum laat tuinen en terreinen er twaalf maanden per jaar verzorgd uitzien. Onderhoud doen wij op afroep of op basis van een vast contract.
Alle soorten werkzaamheden op groengebied zijn mogelijk. Dat varieert van snoeien, onderhoud van hagen, gazons en bomen tot het onderhouden van het terrein, verharding, vluchtroutes en watergangen.

Overzichtelijke werkplanning

Wij maken heldere afspraken met u en zorgen voor een overzichtelijke planning. Dan weet u precies wanneer wij langskomen voor onderhoudswerk. Tijdens seizoenswisselingen, zoals van herfst naar winter, zullen wij vaker in uw tuin bezig zijn.

Verzorgde tuin als visitekaartje

Een tuin die er prachtig bij ligt, is een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Medewerkers, klanten, leveranciers en mensen uit de directe omgeving zien dat zeker als pluspunt. Aan de nette tuin en aan het goed verzorgde pand – met dito entree – leest men af wat u wilt uitstralen.
Met het onderhoud van tuinen en de buitenruimte heeft Astrum jarenlang ervaring opgedaan. Wij werken voor totaal van elkaar verschillende bedrijven en organisaties. Die hebben vaak ieder hun eigen wensen en eisen. Wij vullen die in op basis van ons vakmanschap.

Kwaliteitseisen

Centraal staan altijd communicatie en kwaliteitseisen. Astrum tuin en groenprojecten probeert dat op de juiste wijze te vertalen naar het onderhoud van de tuin en het terrein. Dat is een logisch onderdeel van onze dienstverlening. Uw verwachtingen maken wij zonder meer waar. Dat zult u merken als u ons inschakelt.
In het onderhoudsconcept van Astrum kunt u zelf uw verwachtingen voor de tuin en de buitenruimte aangeven. Daarover geven wij professioneel advies. Hoe hoog moet bijvoorbeeld de mate van verzorging zijn? Ons advies richt zich ook op de langere termijn: welk onderhoud is nodig om de tuin in de gewenste staat te houden?

Onderhoudsconcept met vijf niveaus

Uw wensen en budget zijn bepalend voor de kwaliteit van het onderhoud dat wij bieden. Wij hebben vijf verschillende kwaliteitsniveaus: A-plus, A, B, C en eventueel D. Op basis van standaardnormen, afbeeldingen en duidelijke beschrijvingen kan de opdrachtgever zien wat er is afgesproken. Uiteraard is overleg over het uit te voeren onderhoud altijd mogelijk.
We kunnen zelfs uw terrein in zones opsplitsen, met per zone aparte afspraken over het gewenste onderhoudsniveau. Een kwaliteitsmatrix maakt inzichtelijk aan welke eisen de bedrijfstuin moet voldoen.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Misschien heeft u eenmalig behoefte aan een complete onderhoudsbeurt. Bijvoorbeeld als er bezoek komt of vanwege een geplande open dag. Wellicht wilt u de tuin beetje bij beetje laten aansluiten op veranderende gebruiksdoeleinden.
Meedenken over tuinen en buitenruimtes doen wij bij Astrum graag. Vandaar dat wij u met raad en daad terzijde staan en ervoor zorgen dat alles er pico bello uitziet als u die belangrijke relaties op bezoek krijgt. Of we nemen de gewenste tuinaanpassing ter hand.

Expertise

Wilt u een deskundig hoveniersbedrijf het tuinonderhoud bij uw woning, bedrijf, kantoorpand, bedrijfsterrein of wooncomplex laten verzorgen? Kies dan voor onze expertise. Tijdens een vrijblijvend gesprek maken wij duidelijk wat Astrum tuin en groenprojecten voor u kan doen. U zult merken dat wij een heldere visie hebben op de juiste invulling van uw tuin, die leidt tot een betere leefomgeving.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver