Vrijblijvende offerte voor het aanleggen van uw tuin

Vrijblijvende offerteTerug naar overzicht

Als u Astrum inschakelt heeft u als voordeel dat het werk verricht wordt zoals u zelf wilt. Door de ervaring van Astrum met het aanleggen van tuinen en kennis van plantensoorten kunnen wij u goed adviseren en krijgt u een duurzaam resultaat. Niet alleen is het werk duurzaam, u hoeft het nu niet meer zelf te doen. Vaak lukt het niet om zelf een mooi resultaat neer te zetten en heeft u er niet de tijd voor. Wij kunnen schatten hoeveel tijd het gaat kosten wanneer wij in uw tuin aan de slag gaan. Hierdoor weet u voordat wij beginnen waar dat u aan toe bent. U bepaald zelf wat u gedaan wilt hebben in uw tuin.

Tuin-expertise

Een goede voorbereiding is natuurlijk wel het halve werk. Door samen met u de tuin te schetsen worden uw wensen in kaart gebracht. Het is belangrijk om hierover na te denken zodat het eindresultaat past bij uw wensen. Door de expertise van Astrum ontstaat er een juiste balans voor uw tuin als het gaat om beplanting en tuinbestrating. Het is daarnaast ook mogelijk om uw tuin te renoveren of uw tuin te onderhouden.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de kosten zijn om door Astrum uw wensen te laten uitvoeren? Bij Astrum vraagt u vrijblijvend een gesprek aan. U komt heel eenvoudig en snel met ons in contact en weet u snel wat uw wensen gaan kosten! Vraag direct een gesprek aan!  

U ontvangt van Astrum een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis of op uw werk.

Een vrijblijvende offerte?

Vult u dan eenvoudig en vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op! U ontvangt van ons een vrijblijvend advies op maat!

Hovenier in de regio Den Haag en Rotterdam

Astrum Groen is actief in de regio Den Haag - Rotterdam. Astrum werkt uitsluitend met goede en bekwame hoveniers.

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op! 

Astrum de groenspecialist.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver