Hout- en timmerwerk, voor advies, ontwerp, maken en plaatsen.

TuinhoutTerug naar overzicht

Tuinhout en timmerwerk

Hout wordt veel toegepast in tuinen en de buitenruimte. Het is niet alleen een mooi product, maar ook een materiaal wat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • Vlonders
  • Tuinhuizen en bergingen
  • Veranda’s en overkappingen
  • Schuttingen en poorten
  • Grondkeringen
  • Hekwerk en afscheiding

Klik hier voor foto's van gerealiseerde projecten

Astrum kan veel hout- en timmerwerk voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het juiste hout en de mogelijkheden.   

Tuinhuis en blokhut

Wij plaatsen en leveren (standaard en maatwerk) tuinhuisjes, blokhutten, prieeltjes, overkappingen en carports van bekende merken zoals: Lugarde, Gardival, OutdoorLifeProducts, Hillhout en Woodvision. Tuinhuizen zijn leverbaar in veel verschillende modellen en maten, van eenvoudig tot exclusief.  

Schuttingen

Wilt u uw tuin afschermen met een schutting, dan zijn de mogelijkheden hierin groot. Er zijn diverse modellen en materialen. Wij plaatsen en leveren (standaard en maatwerk) schuttingen van bekende merken zoals: Hillhout en Woodvision. Daarnaast maken en plaatsen wij maatwerk schuttingen.

Maatwerk houten schuttingen worden geleverd en geplaatst in; diverse houtsoorten. Ook is het mogelijk om de schutting in een kleur te laten verven. Kortom, veel mogelijkheden om uw tuin van een mooie en goede kwaliteit schutting te voorzien.

Vlonders

Astrum is ook gespecialiseerd in het maken en aanleggen van vlonderterrassen. De uitvoering en materiaalkeuze wordt geheel door u bepaalt. U kunt kiezen voor een hardhouten vlonderterras, Douglas of voor kunststof(composiet) vlonderplanken met een natuurlijke uitstraling.

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver