Een tuin met ritme, harmonie, vlakverdeling en beweging. Alles zit in de Twisted Garden.

Twisted Garden DelftTerug naar overzicht

De Twisted Garden - Een Moderne tuin

Een hedendaagse tuin in Delft; modern, vernieuwend, verrassend, nieuwe vormgeving. Een tuin met ritme, harmonie, vlakverdeling en beweging. Alles zit in de Twisted Garden.

Eisen en wensen

De opdrachtgever zijn uitgesproken in wat er in de tuin moet komen. Een vlonder, liefst verhoogd, een verhoogde border, kunstgras en aan de voor- en achterzijde van de tuin een terras met strakke tegels. De eisen en wensen in combinatie met de Twisted stijl maken de tuin tot een unieke verlenging van de woonkamer.

Strakke vormgeving

Een Twisted Garden is een tuin met strakke vormgeving waarbij er gespeeld wordt met hoogteverschillen, met zwevende vlakken en een bepaald ritme. De beplanting vormt verrassende borders met herkenbaar moderne beplanting van vaste planten en siergrassen. De tuin wordt gekenmerkt door vlakken die zich op een bijzondere manier tot elkaar verhouden.

Een echte Twisted Garden heeft kenmerken in zich als; over verspringen, verschuiven, ombuigen, geometrie, positieve en negatieve vormen, verhoogde en verdiepte elementen. Een moderne tuin met een nieuwe ritme. In een Twisted Garden overheerst de vorm. Materialen en kleuren voegen zich daarnaar en zijn relatief onopvallend, strak en functioneel.

Vormen

De vormen in de tuin lijken uit verband: Hoog en laag, verdiept en net niet in lijn...of toch net wel. Er is altijd het spel met de lijnen.

Materialen

Gladde constructieve materialen: Glad hout, verhoogde bakken en verharding..

Kleuren

Een Twisted Garden kent geen opvallend kleurgebruik. Wit heeft de hoofdrol.

Planten

De planten versterken de strakke vormgeving. Vaste planten in combinatie met siergrassen zorgen voor een natuurlijk contrast tegen de strakke lijnen. De meerstammige heesters geven de tuin een extra lijn...natuur laat zich niet dwingen...

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver