Een tuin die is gemaakt voor alles wat leeft.

Biotope Garden VoorschotenTerug naar overzicht

Een Biotope garden, een tuin die is gemaakt voor alles wat leeft.

Wat is een Biotope Garden

Een biotoop is een gebied waar planten en dieren helemaal in hun element zijn. In de Biotope garden staat de natuur dan ook centraal. Planten krijgen de ruimte om te groeien, de diversiteit is hoog en er wordt rekening gehouden met dieren. De tuin oogt licht verwilderd, maar ook heel luxe.

Groene haag of hekwerk

De omheining van een biotope garden speelt een belangrijke rol voor het dierenleven. Daarom hebben biotope gardens vaak een groene omheining, in de vorm van een haag of begroeid hekwerk.

Ontwerp Biotope Garden

Het tuinontwerp is ontstaan uit liefde voor de tuin en natuur. De opdrachtgevers hebben de tuin helemaal zelf ontworpen. De ideeën voor de tuin komen uit de tuinen die ze bezocht hebben, van internet en uit tuinbladen en boeken. Het hele plan van de tuin, tot aan de planten aan toe, maakt het hierdoor een goed doordachte tuin.

Verloop van de tuinaanleg

Het plan, wat door de opdrachtgevers is gemaakt, is door Astrum vertaald naar een echte tuin. En om de ideeën zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij het uiteindelijke plaatje is er voortdurend overleg over het werk. Stap voor stap is het ontwerp uitgevoerd en is de tuin geworden tot wat wij een Biotope Garden noemen. Bekijk hier de foto's van de werkzaamheden.

Blog

De werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Astrum zijn tot in detail bijgehouden in een blog. De opdrachtgevers hebben iedere dag, tijdens de aanleg, een verslag gemaakt en daarbij ook foto's gemaakt. Benieuwd hoe een complete tuinrenovatie in zijn werk gaat? Kijk dan eens op de blog, klik hier voor de blog.

Fotoalbum

Wilt u een compleet overzicht van de renovatie in beeld? Klik dan hier voor een compleet overzicht vanaf de eerste dag.

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver