Uw tuin in groene stijl.

Een eigentijdse groene tuinTerug naar overzicht

Of u een kleine of een grote tuin heeft, een tuin in een groene omgeving of hartje stad: met een paar eenvoudige aanpassingen wordt uw tuin een waar lustoord voor vogels, vlinders en kleine diertjes. De aantrekkingskracht wordt extra groot wanneer u de principes van De Levende tuin als leidraad aanhoudt. En welke onderdelen de beste lokmiddelen zijn, weten wij u te vertellen. Met de juiste planten, bloemen en vruchten is elke tuin onweerstaanbaar.

Natuurlijke tuin

En dat een tuin perse een natuurlijk karakter moet hebben is hierin een fabeltje. Iedere tuin, ongeacht de stijl kan een levende tuin worden. En in zo’n tuin valt veel te zien en te beleven! Met de juiste aanpassingen en inzet verblijven er in uw tuin veel plant- en diersoorten. Dan is ook uw tuin een wezenlijk onderdeel van de natuur in de buurt en de stad. Met een natuurvriendelijke tuin draagt u bij aan een gezonde leefomgeving.

Genieten in uw eigen tuin

Met een levende tuin creëert u een groene eigentijdse tuin. Niet alleen voorziet u in uw eigen behoeften en wensen, maar ook in die van vogels, vlinders, bijen, insecten en kleine zoogdieren. Het zijn de Levende tuin-principes, die uw tuin laat leven. Maak uw tuin tot een plek waar u kunt genieten en waarin u dichter bij de natuur staat. En het principe van De Levende Tuin kan overal toegepast worden, in ieder tuin en stijl.

Een levend schilderij   

Neem de principes als leidraad en maak uw tuin in de gewenste stijl. Of u kiest voor strakke vormen en vlakken of speelse organische vormen is aan u. Het groen met alle geuren en kleuren maakt van elke tuin een bron van verleiding voor mens en dier. Dus niet alleen de vormgeving of stijl maakt de tuin. Dit is alleen nog maar een stilleven, een kader. Een tuin laten leven, je er in thuis voelen, vraagt om de juiste ingrediënten.

Balans tussen leven en beleven

Met deze ingrediënten bij de hand laten wij u eenvoudig zien hoe de tuin in relatie tot uzelf, uw huis en de omgeving tot stand kan komen. En onze tuinen zijn allemaal anders. Ze zijn het resultaat van het vinden van  balans: tussen mooi en functioneel, tussen leven en beleven.

Genieten in uw tuin

Opzoek naar meerwaarde in uw tuin? Creëer een  Levende Tuin. In drukke tijden een heerlijke plek om even tot uzelf te komen. Ga dichter bij de natuur staan en sta open voor wat de natuur heeft te bieden. En het mooie van een tuin is dat we alles kunnen maken wat we willen, van een strakke designtuin tot een natuurlijke oase. Altijd al iets met groen en tuinen willen doen?  Dan zijn de principes van De Levende Tuin een goed begin om te komen tot het echte genieten in de tuin.

Makkelijk in onderhoud

Geen groene vingers? Geen probleem, een Levende Tuin is makkelijk in onderhoud. Wij laten u graag zien hoe u met de natuur mee kunt werken en denken.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver