Effectief en multifunctioneel: groene oplossingen

Groene oplossingenTerug naar overzicht

Astrum tuin en groenprojecten draagt actief bij aan een gezonde woon- en leefomgeving. Met onze initiatieven, diensten en producten willen wij consumenten en bedrijven inspireren om kritisch te kijken naar hun tuin. Wij willen helpen de tuin gezond in te richten, met aandacht voor vogels, vlinders, bijen en groen zoals bomen, heesters en vaste planten. Alles om een gezonde leefomgeving te creëren. Minder verharding en meer diversiteit in groen zorgt voor schonere lucht, verkoeling, goede afwatering en leven in de tuin. De tuin is een verbinding tussen mens en natuur.

Duurzaam en ecologisch

Als ecologisch en duurzaam hoveniersbedrijf promoten wij onder andere actief: De Levende Tuin, klimaatbestendige tuinen, biodiversiteit, biologische producten en duurzaam hout. Wij promoten tuinen met een groen karakter. Een tuin is geen huiskamer maar een levend geheel, teveel grijs en stenen kunnen beter vervangen worden door flora en fauna. Wanneer meer groen aanwezig is in alle tuinen, is er een natuurlijke habitat voor vogels, vlinders, bijen en andere kleinere dieren.

Inspiratie en advies

Klanten vragen advies, zijn op zoek naar kennis en inspiratie voor tuin en groen. Hoe zorgt een juiste tuininrichting en vakkundig tuinonderhoud voor het welzijn van vogels, vlinders en bijen? Welke verhardingen zijn waterdoorlatend en hoe is regenwater het best op te vangen en her te gebruiken om het riool te ontlasten? Een vakbekwame hovenier is opgeleid om gericht te adviseren over versterking van de biodiversiteit en meer duurzame inrichting en onderhoud van de tuin. Bij ons bent u dan ook meer dan welkom met uw vragen over een Levende Tuin.

Groene oplossingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan onderwerpen. Met al uw groen en buitenruimte problemen kunt u terecht. Wij geven u een goed advies en bieden u een groene oplossing.

Groen advies

Wij adviseren u graag over onder andere; geluidsoverlast, fijnstof, regenwaterinfiltratie, een fijne gezonde leefomgeving, duurzame tuinen, ecologisch tuinieren, natuurlijke tuinen, groene gevels, groene daken, inheemse planten en een mooie bloemenweide. Kies ook voor duurzame, natuurlijke groene oplossing.

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver