• U bent nu hier:
  • Home
  • Wat doen we

Wat doen we

Astrum tuin en groenprojecten is een veelzijdig hoveniersbedrijf. Wij verzorgen niet alleen het onderhoud van uw tuin en groen, maar doen ook het ontwerp, de aanleg en renovatie daarvan. Kleine en grote projecten kunt u aan ons uitbesteden. 

Klik hier voor een overzicht van onze diensten

Tuinwerkzaamheden

Verder voeren wij allerlei tuinwerkzaamheden uit zoals; aanleg van houten vlonders en het plaatsen van een overkapping of tuinschuur. Als allrounders maken we waterpartijen, leggen we beregening aan en houden we ons bezig met metselwerk en grondwerk. Uiteraard behoort groen- en beplantingswerk tot ons uitgebreide dienstenpakket. Klik hier voor een overzicht van onze specialisatie. Tuinaanleg en tuinonderhoud doen wij voor een gevarieerde klantenkring.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten

Grondige voorbereiding

Wij zorgen voor een grondige voorbereiding, zodat de uitvoering van de werkzaamheden vlot kan verlopen. Het werk wordt altijd onder garantie verricht. In de planfase van een project adviseren wij u welke producten en werkwijzen optimaal aansluiten op uw wensen en ideeën. Verder geven we advies over duurzaamheid, budget en het gebruik en de vormgeving van uw tuin of buitenruimte.

Oriënterend gesprek

Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn om door ons uw wensen te laten uitvoeren? Bij ons vraagt u vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. U kunt hiervoor direct een afspraak maken!  

  • Tuin hoogteverschil
  • Metselwerk
  • Oblisk

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver