De tuinschets-service van Astrum levert snel een praktisch en uitvoerbaar basisplan op!

Tuinschets-serviceTerug naar overzicht

In korte tijd een basisplan klaar! 

Voordat er een schop de grond in gaat is het belangrijk om een plan te hebben. Astrum biedt voor 'eenvoudiger' werk een tuinschets-service aan. Samen met de opdrachtgever aan tafel om een basisplan te schetsen. Hierin kan Astrum opdrachtgevers voorzien van passende adviezen. Prima om een goede start te maken bij eenvoudiger werk.

Professioneel plan

Het uitwerken van een complete plan komt voor rekening van de tuinarchitect of tuinontwerper. Astrum werkt samen met deze specialisten. Onze taak is daarbij advies geven en zorgen voor de praktische uitwerking van het eindplan. Juist omdat wij van mening zijn dat het ontwerpen van een tuin specialistische kennis en ervaring vereist, werken wij graag met deze experts samen.

Om niet op de stoel van de tuinontwerper of -architect te gaan zitten, beperken wij onze inbreng daarom tot het bieden van een schets-service. Met deze service komen we tegemoet aan de wens van een opdrachtgever om simpel en in korte tijd een basisplan klaar te hebben.

Praktische kijk

Een compleet tuinontwerp en beplantingsplan is dus de taak voor tuinontwerper of -architect. U kunt Astrum ook vragen om een ontwerp goed te bekijken. Op basis daarvan komen wij met een plan van aanpak en een heldere, scherpe offerte.

Samenwerken

Wij werken graag samen met tuinontwerpers / ontwerpsters en tuinarchitecten. Wilt u meer informatie belt u dan gerust voor een afspraak.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver