Uw nieuwe tuin begint hier!

WensenlijstTerug naar overzicht

Uw eigen tuin

Een eerste belangrijke stap naar een nieuwe tuin is erover nadenken en op te schrijven wat u wilt. U legt hierin voor uzelf vast wat de ideeën en wensen zijn. Sluit hierin niet direct ideeën uit, schrijf ook dingen op die u wilt, maar waarvan u denkt dat het niet kan. Eventueel kunnen uw gezinsleden en mogelijk ook andere gebruikers van de tuin hetzelfde doen. Zoek, knip en scheur of print afbeeldingen uit en maak hiervan een eenvoudige collage met enkele aantekeningen. Indien er meerdere wensenlijstjes zijn, kunt u deze naast elkaar houden. Dit kan leuke ideeën brengen. Door hierover te praten en naar te kijken ontstaat een duidelijker beeld.

Een eerste stap

Deze eerste stap is belangrijk voordat u met ons aan tafel gaat. U maakt voor ons en uzelf duidelijk wat u wilt en niet wilt. Met dit zogenaamde voorwerk voorkomt u in het hele traject, van ontwerp tot uitvoering en ook het onderhoud, problemen en misverstanden. Een goede start is het halve werk!

Wensenlijst

Om de gedachten over uw tuin te ordenen kunt u de wensenlijst doorlopen. Wanneer u het lastig vindt om de lijst in te vullen, lees deze dan alleen door en zoek enkele afbeeldingen die u erg aanspreken.

De wensenlijst kunt u hier downloaden.

 

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver