Laat je tuin leven.

Uw eigen stijlTerug naar overzicht

Lifestyle is een engelse term die veel voorkomt in woon- en tuininrichting. Het betekent simpelweg uw eigen manier van leven en de kenmerken die daarbij horen. Het woord wordt vertaalt in het Nederlands naar leef- of levensstijl maar de juiste vertaling is levenswijze. Het gaat over persoonlijkheid en gebruiken.

Persoonlijkheid

Houdt u alles schoon of niet, bent u georganiseerd of rommelig. Houdt u van basic of van luxe, alles wat u laat zien geeft een idee over uw interesses en behoeftes. Kijk maar eens naar de kleuren, vormen en sfeerelementen die u gebruikt. Hierin kan een link gelegd worden naar uw persoonlijkheid. Ook bij de tuin is dit essentieel. Laat daarom ook hier uw persoonlijkheid terugkomen, dan creeërt u uw eigen tuin en een thuis gevoel. 

Beleving

Laat u echter niet alleen sturen door uw lifestyle. Bij een tuin gaat het ook vooral om beleving. Het voelen, ruiken, horen, zien en proeven. Juist daarin is de tuin onderscheidend van de binnenruimte. Natuurlijk is de tuin een verlenging van de woonkamer, maar geen kopie. Probeert u in uw tuin daarom uw idee over beleving en lifestyle op een natuurlijke manier terug te laten komen.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel voor een vrijblijvend gesprek. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver