Uw tuin in topconditie

Allround tuinman met een groen hartTerug naar overzicht

Wij nemen graag de zorg voor uw tuin uit handen, ook geven wij advies en onderhouden de tuin geheel naar uw wensen. Dat kan volgens vaste afspraken of op afroep. Door ons uitgevoerde werkzaamheden leiden nooit tot verrassingen voor u. Van tevoren geven wij altijd duidelijk aan wat de kosten worden.

Opknapbeurt

U kunt ons het hele jaar door inzetten als allround tuinman met een groen hart. Bijvoorbeeld om te snoeien, het gazon te onderhouden, of ziekten of plagen te bestrijden. Wij zorgen voor verbetering van de grond. Ook kunt u ons om bemestingsadviezen vragen.
Is de vijver toe aan een opknapbeurt of wilt u dat uw tuin op natuurvriendelijke wijze wordt onderhouden, dan komen we langs voor die klus.

Onderhoudswerk houdt tuin in topconditie

Of u nu een kleine of een grote tuin heeft, hij moet onderhouden worden. Alleen dan kunt u er optimaal van genieten. Wij kunnen voor u zowel eenmalig als op frequente basis uw ‘groen’ op de juiste manier onderhouden. Door struiken en bomen te snoeien. Of door de tuin gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Wij maaien ook uw gazon, zorgen voor een onkruidvrije tuin of komen langs voor een complete onderhoudsbeurt van de tuin.
Het werkt heel simpel: u hoeft ons alleen maar te bellen of te mailen. Vanzelfsprekend stemmen we het onderhoud precies af op uw wensen.

Keuze in onderhoudsvormen

Wij bieden drie verschillende soorten onderhoudsafspraken aan: losse onderhoudsbeurten, een onderhoudscontract of een servicecontract.
Bij een losse onderhoudsbeurt komen wij eenmalig bij u langs, op offertebasis of op regiebasis. Bij een onderhoudscontract zorgen wij voor tuinonderhoud op maat, waarover wij met u een duidelijke afspraak maken.

Servicecontract

De derde onderhoudsvorm is het servicecontract. In dat geval onderhoudt Astrum uw tuin op basis van regie. Tijdens een seizoen overleggen we met u wat er gedaan moet worden en op welk moment. U houdt zo controle op het gewenste tuinonderhoud en daarmee op de kosten.
Voor welke vorm van onderhoud u ook kiest, u krijgt van ons altijd maatwerkadvies, afgestemd op uw persoonlijke wensenpakket. De kosten en de werkzaamheden die wij zullen uitvoeren, zijn vooraf duidelijk.

Astrum in uw tuin

Op onderhoudsgebied kunnen wij de volgende werkzaamheden in uw tuin uitvoeren:
+ Onderhoud van hagen en vormen snoeien.
+ Onderhoud van heesters en plantvakken.
+ Onderhoud van vaste planten.
+ Onderhoud van het gazon.
+ Onkruid wieden.
+ Bomen snoeien.
+ Snoeien van fruitbomen.
+ Klimplanten leiden en snoeien.
+ Bemesten en bodemverbetering.
+ Bestrijding van ziekten en plagen.
+ Onderhoud van verharding.
+ Winteronderhoud.
+ Onderhoud van vijvers.

Voor ons maakt de omvang van een onderhoudsopdracht niet uit. Wij komen even graag bij u langs om een paar rozen te snoeien als voor het totaalonderhoud van uw tuin of groen.
Wilt u meer weten over de onderhoudsmogelijkheden voor uw specifieke situatie, bel of mail Astrum voor een afspraak.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver