Snoeien geeft groei en bloei

Snoeien voorjaar en najaarTerug naar overzicht

Snoeien geeft groei en bloei.

U kunt ons vragen om uw tuin goed te bekijken. Wij lopen uw tuin na en kijken naar de bomen, fruit, heesters en half-heesters. Op basis daarvan komen wij met een snoeiadvies voor uw tuin en voor het onderhoud ervan. Ook hierin beperken wij onze inbreng niet tot het geven van een advies maar voeren ook graag het snoeiwerk uit.

Snoei-service

Snoeien van bomen en heesters vraagt om kennis en ervaring. Astrum biedt de snoei-service aan voor tuinliefhebber die het lastig vinden om te snoeien of de klus te groot vinden. Snoeien is belangrijk om planten intoom te houden en te laten bloeien en groeien.

Snoeien is noodzaak

Een mooie tuin vraagt om een evenwicht, goed onderhoud van de planten is noodzakelijk. De praktijk leert dat het weleens misgaat. Het evenwicht gaat verloren of door verkeerde snoei valt de bloei of vrucht weg.

Snoeimomenten

Wij kunnen al uw snoeiwerk uitvoeren. Wij doen dit op de juiste momenten. Wij komen, volgens afspraak, in het voorjaar, zomer en najaar bij in de tuin voor het snoeien. Ook checken wij de planten op eventuele schade door bijvoorbeeld ziekten of gebrek aan voeding.

Vormsnoei

Naast snoeien van heesters en bomen voeren wij ook vormsnoei uit. Hieronder vallen uiteraard hagen, maar ook vormbomen en andere groenvormen zoals blokhagen of Buxusvormen. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver