Tuinkriebels? Tijd voor de plannen in uw tuin!

Een vrijblijvende afspraakTerug naar overzicht

Bent u opzoek naar een hovenier die een tuin kan bedenken, maken en onderhouden? Een duurzame professionele hovenier die verder kijkt, kwaliteit en ook garantie biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Hoe werkt dat?

U bent misschien nog aan het oriënteren, of aan het overdenken en nog niet toe aan ´direct vastleggen´. Niet meer dan logisch!

Een gesprek  

Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u zien of het ‘klikt’. Vervolgens bekijken en bespreken we samen de tuin en het werk.

En de ene tuin is de andere niet; datzelfde geldt voor het gebruik van een tuin. Daarom is het belangrijk om eerst de wensen, eisen en ideeën te inventariseren. Die vormen altijd de basis voor een goed advies over onderhoud, het ontwerp of de aanleg van uw tuin. Om uw gedachten te ordenen kunt u de wensenlijst doorlopen. 

De wensenlijst kunt u hier downloaden.

Een stap verder

Tijdens het gesprek kunt u aangeven of u verder wilt. Indien u besluit een ontwerp of offerte te laten opmaken, dan kijken wij samen eerst naar de mogelijkheden en of ideeën uitvoerbaar zijn en binnen het budget passen.

Goede voorbereiding

Tijdens het eerste gesprek krijgt u voldoende tijd om allerlei vragen te stellen. de enige vraag aan u is een goede voorbereiding, dan rest alleen nog de taak om uw ideeën te vertalen en te laten zien dat Astrum een professioneel en vakbekwaam hoveniersbedrijf is. Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest enFacebook en laat u inspireren door de tuinfoto's. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende tuinstijlen, mogelijkheden en kosten? Belt u dan gerust voor een vrijblijvend gesprek 015 7504948. 

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Astrum biedt een compleet dienstenpakket, waaronder een tuinontwerp-service. Meer informatie over deze service vindt u hier.


 

 

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver