Astrum, voor een heldere duidelijke offerte!

Offerte aanvraagTerug naar overzicht

Plannen met uw tuin?

Gaat uw tuin dit jaar helemaal op de schop? Of heeft u kleine plannen die uitvoerd moeten worden? Zet uw ideeen dan alvast op papier.

Tuinplannen 

Een tuinplan maakt u zo: Knip aansprekende foto's uit woon- en tuintijdschriften en maak er een mooi moodboard van. Schrijf op wat uw wensen zijn, waar u van droomt en welke planten er zeker in de tuin moeten komen. Vergeet ook uw praktische wensen niet: waarkomt de vuilnisbak, de fietsen en de was? Meld u aan op Pinterest en laat u inspireren. Denk na over de tijd die u wilt besteden aan uw tuin. Wilt u elke dag even tuinieren of mag het wel wat minder?

Tuinwensenlijst

Tip: een onderhoudsarme tuin kan heel goed samen gaan met groen. Om de gedachten over uw tuin te ordenen kunt u de wensenlijst doorlopen. Laat u daarnaast vrijblijvend adviseren door ons. Geen zin in lijstjes en moodboards? Dan kunt u de wensen natuurlijk ook – out of the blue - bespreken met ons.

Advies voor een mooi resultaat

Door onze ervaring met het onderhouden en aanleggen van tuinen en kennis van plantensoorten kunnen wij u goed adviseren. Vaak lukt het niet om zelf een mooi resultaat neer te zetten en heeft u er niet de tijd voor. Wij kunnen schatten hoeveel tijd het gaat kosten wanneer wij in uw tuin aan de slag gaan. Hierdoor weet u voordat wij beginnen waar u aan toe bent. U bepaald zelf wat u gedaan wilt hebben in uw tuin. 

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding voor het opmaken van een plan en/of offerte is natuurlijk wel het halve werk. Door samen met u de tuin en het werk te bespreken of te schetsen worden uw wensen in kaart gebracht. Het is belangrijk om hierover na te denken zodat het eindresultaat past bij uw wensen. 

Vrijblijvende afspraak

Wilt u weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak. Een goede voorbereiding vinden wij daarbij heel belangrijk. kort gezegd: We willen alles weten! 

U ontvangt een offerte, met kostenspecificatie, na een persoonlijk gesprek bij u thuis of op uw werk.

Klik hier voor meer informatie over Astrum. 

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver