• U bent nu hier:
  • Home
  • Over ons

Over ons

Wij ontwerpen en maken particuliere - en bedrijfstuinen. Daarnaast onderhouden wij tuinen en groen. Kernwoorden hierin zijn: natuurlijk, ecologisch, groen, duurzaam,  klimaatbestendig en professioneel.

Hoveniersbedrijf Astrum

Astrum is een kleinschalig hoveniersbedrijf, actief binnen de stadsregio’s Den Haag, Rotterdam en Leiden. Over tuinen en groen hebben wij inmiddels een schat aan kennis opgebouwd. De hoveniers (m/v) van Astrum zijn bij uitstek groene, duurzame vakmensen die u graag het juiste advies geven. Bij Astrum zijn onderhoud en aanleg in vakbekwame handen. Niet voor niets is ons motto ‘Tuin en groenprojecten in goede handen’.

Klik hier voor de overzichtspagina met informatie over astrum.

Breed dienstenpakket

Het dienstenpakket van Astrum is breed. Wij zorgen voor zowel het onderhoud als de aanleg van tuin en groen. Voor een groot deel doen we dat zelf. Verder dragen een aantal specialisten hun steentje bij. Vanuit de diverse vakdisciplines betrekken wij er, afhankelijk van het project, de juiste vaste partners en leveranciers bij. Zo houden wij altijd de controle. Dit zorgt voor kwaliteit, dat staat bij ons voorop. “Bij het nakomen van afspraken, de hoogwaardige materialen die we gebruiken, bij de machines die nodig zijn en bij de voorbereiding van een project”. En u kunt de kwaliteit aflezen aan het groene vakmanschap bij het team van, en rondom Astrum.

Historie

De basis voor Astrum tuin en groenprojecten is in 1993 gelegd. Eigenaar Wibo van Noort: “In 1993 heb ik samen met mijn vrouw Anita een klein hoveniersbedrijf overgenomen waar ik toen werkte”. Tot 2007 ontwikkelt het bedrijf zich tot een professioneel bedrijf met een klantenkring in de regio Rotterdam en binnen de Drechtsteden. “We zijn gestopt eind 2006 om meer tijd aan onze twee kinderen te kunnen besteden. Na de verkoop van het bedrijf ben ik aan de slag gegaan als bedrijfsleider bij een groot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf”.

Het ondernemerschap blijft trekken en in het najaar van 2013 doet zich de gelegenheid voor om de draad weer op te pakken. Bij de start van Astrum kunnen Wibo en Anita bogen op jarenlange ervaring in uiteenlopende facetten van het groene vak. Ervaring waarvan klanten volop profiteren. Of het nu een particuliere of een bedrijfstuin betreft, Astrum kan beide tot in de puntjes verzorgen.

MVO en duurzaam

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dat stelt ons in staat om – uitgaand van duurzaamheid – maatwerk te leveren aan diverse doelgroepen. Tuinaanleg is een van de specialismen van Astrum. Maar we doen veel meer, zoals het onderhoud van tuin of buitenruimte. Vanuit onze expertise adviseren wij u graag over uitvoering, aanpak, werkwijze en technieken.

Werkgebied

U kunt ons aan het werk zien in de stadsregio’s Den Haag, Delft, Zoetermeer, Rotterdam en Leiden. Buiten die gebieden komen we ook, als dat tot tevredenheid van alle betrokkenen in te passen valt.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Astrum zijn afkomstig uit vele hoeken. Wij werken veel voor particulieren, ook in opdracht van tuin-architecten en tuin-ontwerpsters/ontwerpers. Behalve voor particulieren zijn we werkzaam voor bedrijven, sport-verenigingen, verenigingen van eigenaren en wooncorporaties. Voor die laatste twee doelgroepen zien wij het als taak om te ‘ontzorgen’ op het gebied van groenonderhoud. Ook de bouw- en vastgoedsectoren, projectontwikkelaars behoren tot onze gewaardeerde klantenkring.

 

 

  • Buxus bolvorm
  • Garagepad grind
  • Vijver waterplanten
  • Trap hoogteverschil tuin
  • Windscherm terras

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver