Binding met de natuur, bij alles wat we doen

NieuwsTerug naar overzicht

Wilde Weelde vrijdag 1 januari 2016

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Binding met de natuur, bij alles wat we doen, daar staat Astrum voor. Om die reden zijn wij aangesloten bij Wilde Weelde. De Vereniging Wilde Weelde is een netwerk van vakmensen die milieubewust werken vanuit een ecologische visie.

Kennis en ervaring zijn essentieel bij het juist uitvoeren van tuinaanleg en tuinonderhoud. Een goede hovenier verstaat zijn vak, heeft een binding met de natuur en doet niets dat tegennatuurlijk is. De inzet van middelen luistert heel nauw. Verantwoord omgaan met de omgeving hoort eveneens bij het hoveniersvak.

Wie en wat is Wilde Weelde?

Vakgroep Wilde Weelde is een netwerk van vakmensen die milieubewust werken vanuit een ecologische visie. De aangesloten bedrijven zijn ontwerpers, hoveniers, kwekers, boomverzorgers en leveranciers van verantwoorde tuinmaterialen.

De aangesloten bedrijven willen hun passie voor en kennis van de natuur en het natuurrijk tuinieren graag delen. Astrum sluit zich hier graag bij aan.

Wilde Weelde wil je inspireren om je omgeving op een natuurrijke en natuurvriendelijke manier in te richten en te onderhouden. Neem ook eens een kijkje in de Wilde Weelde Wereld in de tuinen van Appeltern. Een prachtig voorbeeld van natuurrijk tuinieren.

Groen geluk

Want zeg nou zelf, de natuur, ook in uw tuin, is te leuk om niet ontdekt te worden. Vooral in een druk bestaan is een groene natuurlijke omgeving heel belangrijk. Een mooie groene tuin is goed voor uw gezondheid, geluk en welzijn.

Klik hier voor meer informatie over De Wilde Weelde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Belt u dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver