Een regenbestendige tuin, minder kans op wateroverlast!

NieuwsTerug naar overzicht

Infiltratiekratten donderdag 1 maart 2018

Steeds vaker worden we verrast door heftige buien en langere periodes met regen. In de tuin moet al het regenwater ergens naartoe. Natuurlijk liever niet het riool in, maar naar waar het hoort: in de grond.

Regenwater in de tuin

Veranderingen vragen om een nieuwe aanpak. We komen het steeds vaker tegen: wateroverlast in de tuin of vragen hierover. Om die reden hebben wij onze dienstverlening verder uitgebreid met het leveren en plaatsen van infiltratiekratten.

Buffer

Infiltratiekratten zijn geschikt voor opvang en tijdelijke opslag van regenwater. Astrum biedt een breed assortiment kratten waarmee wij in elke situatie zorgen voor een effectieve infiltratie en berging van regenwater.

Verschillende opties voor buffering van regenwater

Het vertraagd afvoeren en bufferen van regenwater kan op verschillende manieren. Welk systeem het meest geschikt is hangt onder andere af van de beschikbare ruimte, de grondwaterstand en de hoeveelheid regenwater.

Ook regenwater-overlast ?

Neem dan gerust contact op. Wij helpen uw graag met het maken van de juiste berekeningen en bieden tevens u een vrijblijvende prijsopgave.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver