Samen werken aan een betere duurzame buitenruimte. Een groene verbinding.

De duurzame wooncorporatieTerug naar overzicht

Wanneer een wooncorporatie investeert in het groen rond de wooncomplexen, heeft dat positieve invloed op de bewoners. Sterker nog: een duurzame levende omgeving beïnvloedt de hele buurt in positieve zin. 
Het kiezen voor de juiste planten – aantrekkelijk voor bijen, vlinders, vogels en andere dieren – verhoogt de biodiversiteit. Dat maakt de beleving en de leefbaarheid van de buurt groter. Men gaat positief praten over de omgeving, sociale contacten nemen toe en men krijgt meer respect voor de omgeving. Biodiversiteit schuilt in iedere hoek en alle hoekjes samen zorgen voor een groen levend lint door de buurt, wijk en stad.

Groene leefomgeving

Een wooncorpatie die durft te investeren in een groene levende omgeving zal merken dat het imago daarbij gebaat is. Tevreden bewoners brengen meer tijd in een tuin door die voor rust zorgt.
Een wooncorporatie die investeert in de buitenruimte, ziet de waarde van het complex en de woningen stijgen. Door van alle bewoners betrokken en actieve gebruikers te maken, draagt de groenbeleving bij aan de algemene tevredenheid onder bewoners. Bovendien zal de onderlinge samenhang groeien.

Samen werken

Belangrijk is de samenwerking met bewoners en andere partners. Alle partijen leveren een bijzondere inspanning. De belangrijkste partners in het proces zijn natuurlijk de bewoners zelf. Door voorlichting, bewustwording en samen aan de slag gaan, zorgt iedereen voor een gezamelijk succes. Denk hierbii ook aan maatschappelijk verantwoord handelen door samenwerking en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Aan de slag?

Wilt u aan de slag met een buurt, wijk of complex? Astrum tuin en groenprojecten kan veel voor u betekenen. Benieuwd naar onze rol? Bel en maak een afspraak. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver