Een groene oase op je dak

Sedumdak of daktuinTerug naar overzicht

‘Groendaken’ zijn in, dat blijkt wel uit de stijgende interesse voor dit type dak. Ging het eerst om de grotere bouwprojecten, tegenwoordig neemt de vraag vanuit andere hoeken toe. Men wil meer weten over onderhoud, de omvorming naar een groendak of de aanleg ervan, en eventuele problemen. Als u hier vragen over heeft, kunt u ze aan ons stellen. 

Ombouwen van dakterras

Op basis van een advies of plan kunnen wij de aanleg en het onderhoud van een groendak of dakterras verzorgen. Astrum beschikt over een groot specialistennetwerk en een breed aanbod in kennis, materialen en producten. Dat stelt ons in staat om elk dak of dakterras – klein of groot – om te bouwen naar een groene oase.

Heeft u een klein dak, zoals een garage-, woning- of schuurdak, dan passen wij een groendak-systeem toe dat relatief simpel te verwerken is. Informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden voor uw dak. 

Kruidendak of grasdak

Van een sedumdak heeft u wellicht al gehoord, maar wat dacht u van een kruidendak of een grasdak? Daarop is veel diversiteit mogelijk, met een gunstig effect op vlinders, insecten en vogels. Zo krijgt u een groen, natuurlijk dak boordevol leven.

Dakrenovatie

Wanneer uw dakbedekking vervangen moet worden is het zeer interessant om direct een groendak aan te leggen. De levensduur van uw nieuwe dakbedekking wordt aanzienlijk verlengd. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver