Complete renovatie of metamorfose...

Tuinaanleg achtertuin Den HaagTerug naar overzicht

Tuinrenovatie.

Deze tuin is helemaal 'op de schop' gegaan. De bewoners wilde een compleet andere tuin. Een andere indeling en stijl.

Vlonder, terras en tuinhuis

Bij dit project, in Ypenburg, is de gehele achtertuin opnieuw aangelegd. De tuin is geheel leeggehaald, op enkele elementen na zoals 2 mooie bomen en de tuinafscheiding. 

Ruimte en groen

De tuin heeft een ruim achter-terras in de vorm van een vlonder. Rondom staat veel groen zoals klimplanten en vaste planten. De behouden bomen geven een groen besloten karakter. Door de indeling van de tuin, kunnen de mensen kiezen voor zon of schaduw. Ontbijten in de ochtendzon, barbequen op de vlonder en napraten op het hoofdterras aan de grote tafel. De terrassen zijn groot genoeg voor 6 tot 8 stoelen en een tafel of potten en andere tuinaccessoires. Dit maakt de tuin gezellig en praktisch.  

Evenwicht tussen groen en verharding

De sfeer in de tuin wordt bepaald door het evenwicht tussen groen en verharding. Door de tuin niet vierkant dicht te bestraten blijft het groene karakter behouden. Het gebruik van bomen, vaste planten en klimplanten brengt leven in de tuin. Een natuurlijk gevoel, genoeg om naar te kijken en toch ruimte om lekker te zitten. Ook deze tuin laat zien dat het kan. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver