Tuin renovatie in hartje stad....

Renovatie stadstuinTerug naar overzicht

Stadstuin

Werken in de tuin, we doen niets liever. En nog mooier is de afwisseling in het werk en de verschillende plaatsen waar we komen. Met regelmaat werken wij bijvoorbeeld in hartje binnenstad. Soms in Delft, dan weer Leiden of Den Haag...en soms ook in Rotterdam. 

Binnendoor en achterom

Veel tuinen zijn omsloten wat betekent dat wij door het huis moeten aanvoeren en afvoeren. Zand, grond en stenen in de kruiwagen door het huis. Niet altijd even makkelijk en ook voor de opdrachtgever kan dit wel eens lastig zijn.

Ervaring

Werken met de soms lastige omstandigheden, weinig ruimte voor materialen, vergunningen en omgang met de buurt zijn voor ons geen enkel probleem. Door een goede werkvoorbereiding en communicatie verloopt alles soepel.

Bescherming voorkomt schade

Wanneer het niet anders kan wordt er door het huis aan- en afgevoerd. Alle kwetsbare zaken worden afgeschermd en beschermd. En na afloop laten wij alles schoon en schadevrij achter.

Binnenstad Delft

Recent is een kleine stadtuin in Delft gerenoveerd. Het aanwezige terras is opgehoogd en in maat aangepast naar het gebruik. Daarnaast zijn de plantvakken opgehoogd en is het gazon vernieuwd. In goed overleg zijn de dagen afgesproken waarop wij terecht konden en is gewerkt naar de ruimte die beschikbaar was.

Stuivertje wisselen

Een kleine ruimte vraagt om geordend en efficiënt werken. Het is immers niet handig om materialen meerdere keren in je handen te hebben. Een goede werk volgorde, een strakke planning en duidelijke afspraken met de leverancier voorkomen veel gedoe.

Klaar voor nu.

Het grote werk is gedaan, aankomend voorjaar komen we nog even terug voor het plaatsen van panelen voor de klimplanten en wat snoeiwerk.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver