Een tuin met een licht verwilderde uitstraling, waar de natuur meer ruimte heeft.

Biotope Garden VlaardingenTerug naar overzicht

Meer ruimte voor natuur

Voor iedereen die houdt van een licht verwilderde uitstraling in de tuin, de Biotope Garden past daar wel bij. Een tuin van nu, die hoort bij een duurzame gedachte en de natuur meer ruimte geeft.

De uitstraling van deze tuin wordt gevormd door mooie natuurlijke materialen die voor een luxe en uniek plaatje zorgen. Natuurlijke ogende ruwe materialen zoals Rode Mijnsplit, oude gebakken klinkers en stukken van oude beton tegels.

Een natuurlijke omgeving

Een Biotope Garden biedt veiligheid en ruimte voor kleine dieren. Zorgen voor de zogenaamde 4-V's. Veiligheid, voedsel, voortplanting en variatie. Zo creeer je nog meer een natuurlijke omgeving waarin een planten of dieren kunnen leven en zich kunnen voortplanten.

Recycle

De tuin in Vlaardingen is een tuin waarin goed is gekeken naar mogelijkheden en beschikbare middelen. De materialen zijn voor een groot deel hergebruikt en toegepast als borderrand en terras-verharding. De ligging van de tuin zal er voor zorgen dat de borderranden in korte tijd van een dun laagje mos worden voorzien. Zo onstaat een mooie groene rand en worden de ovale borders extra mooi.

Foto's

Benieuwd hoe een renovatie er uit ziet? Kijk dan een in het album van de Biotope Garden op Facebook. Klik hier voor de foto's.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver