Lekker zitten langs het water, in de zon of schaduw.

Oude klinkers NaaldwijkTerug naar overzicht

Tuinrenovatie.

Achtertuin in Naaldwijk. Een tuin helemaal 'op de schop gooien' is niet altijd nodig. Een kleiner deel aanpakken kan al genoeg zijn om de tuin weer te laten voldoen aan het gebruik en de wensen.

Omgedraaide tegels

Bij dit project, in Naaldwijk, is het achterste gedeelte van de tuin gerenoveerd. De bestaande bestrating, oude gebakken klinkers, is aangevuld met beton tegels van 40x40 cm. Door de tegels omgedraaid te verwerken met rollagen van de aanwezige klinkers zijn fraaie zitplaatsen ontstaan.

Zon of schaduw

In de tuin, met een groen karakter, zijn diverse gezellige hoekjes gemaakt. Zon en schaduw wisselen elkaar af onder een grote Beuk. Door de indeling van de tuin, kunnen de mensen kiezen voor zon of schaduw. Ontbijten in de ochtendzon, schuilen in de middag-schaduw en napraten in de avondzon. De plekjes zijn groot genoeg voor 3 tot 4 stoelen en een tafel of potten en andere tuinaccessoires. Dit maakt de tuin gezellig en geeft een prettig besloten gevoel.  

Evenwicht tussen groen en verharding

De sfeer in de tuin wordt bepaald door het evenwicht tussen groen en verharding. Door de tuin niet vierkant dicht te bestraten blijft het groene karakter behouden. Het gebruik van hagen, vaste planten en heesters brengt leven in de tuin. Een natuurlijk gevoel, genoeg om naar te kijken en toch ruimte om lekker te zitten. Deze tuin laat zien dat het kan. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver