Een tuin om nog lang van te genieten!

Groene vakmanTerug naar overzicht

Het groenvak.

De hovenier is van oorsprong een ‘ambachtsman’. Ambachtelijk verwijst naar vakmanschap. Dat is de ervaring die u bij ons aantreft. Vele jaren ervaring maakt dat wij ons vak nog echt uitvoeren. Geen standaard oplossingen, maar echt maatwerk. Zorgen dat de tuin ‘klopt’ zodat u heel lang kunt genieten van de tuin. Gedegen uitgevoerd werk, afgestemd op het gebruik en uw wensen. Een levende tuin met de juiste verhouding tussen ‘groen’ en de andere toegepaste materialen.

Inspiratiebron

Een tuin blijft op die manier een inspiratiebron voor iedereen die hecht aan het belang van een groene en prettige omgeving.

Tuinplezier

Vanuit de liefde voor het vak werken wij in samenspraak met u de ideeën uit tot een mooi tuinontwerp. Uw wensen, in combinatie met de mogelijkheden, bepalen uiteindelijk het ontwerp en de uitvoering. Met inzet van onze ervaring en vakkennis, zorgen wij dat u nog jaren plezier aan uw tuin zult beleven.

De basis voor uw tuin

Het voorwerk, het tuinontwerp en de offerte, zijn de basis voor de tuin. Uitgevoerd door vakmensen met oog voor detail. Zoals vakmanschap vereist, verwerken wij de materialen vaardig om hoog kwalitatief werk af te leveren.

Een tuin om nog lang van te genieten!

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver