Vrijblijvende bijpraten over een levende tuin?

Tuinadvies: levende tuinTerug naar overzicht

Wij zijn ons er meer en meer van bewust dat groen een belangrijk functie heeft. Groen is belangrijk in relatie tot onze gezondheid en de kwaliteit van ons leefmilieu. Waarom zouden we die functies niet doortrekken in de tuin? We praten hier over de zogenaamde 'levende tuin'. 

Groene vakman

Hoveniers zijn opgeleid tot groene vakman. Dit willen wij ook uitdragen. Onze kennis toepassen om uw tuin en de buitenruimte groen en duurzaam in te richten. Om die reden bieden wij geheel gratis advies aan. 

Duurzaamheid

Onze adviezen beperken zich niet alleen tot het aanleggen van een tuin of groen. Astrum richt zich ook doelbewust op het gebruik van duurzame materialen en een duurzaam ingerichte tuin of buitenruimte. Duurzaamheid beslaat een breed werkterrein: toepassing van producten, vormgeving van de ruimte en inrichting. Natuurlijk gebruiken we daarvoor duurzame producten.

Lagere onderhoudskosten

Als alle aspecten voor een tuin goed zijn uitgewerkt en er is gezorgd voor een goede bodemstructuur en waterhuishouding, dan leidt dat tot lagere onderhoudskosten. Ook dat is een voorbeeld van duurzaam denken en doen.

Ook een levende tuin?

Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en u te voorzien van advies. Wilt u een afspraak maken? De kortste weg is telefonisch contact opnemen met ons. U kunt ook uw gegevens doorgeven via het contactformulier, dan nemen wij snel contact op

 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver