Duidelijke afspraken, daar plukt u de vruchten van.

Offerte- én regiebasisTerug naar overzicht

Of we nu tuinonderhoud, tuinaanleg of plantwerk aannemen, wij doen dat altijd op basis van een duidelijke, gespecificeerde offerte. Dan komt u nooit voor verrassingen te staan. In iedere offerte vermelden wij nauwkeurig alle werkzaamheden en de materialen, plus de kosten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze fotogalerij of maak direct een vrijblijvende afspraak 015-7504948

Goed offreren vraagt tijd

Een goede offerte opstellen is maatwerk en vraagt tijd. Als basis dient een duidelijke tekening of een plan. Ongetwijfeld heeft u al een eigen beeld bij de gewenste tuin of het groen. Hoe beter u ons kunt informeren over eisen en wensen, des te grondiger kunnen we ons voorbereiden. Dan heeft u straks die tuin waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Wij kunnen overigens ook werkzaamheden uitvoeren op regiebasis. Dat bespaart tijd en we kunnen sneller aan de slag.

Offertes vergelijken

Regelmatig benadert men ons om een offerte uit te brengen ter vergelijking met andere offertes. Aan zo’n verzoek werken we mee. Daarbij geven we aan wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand van onze gespecificeerde offerte kunt u appels met appels vergelijken. De kwaliteit van ons werk, zo zult u merken, komt vóór de laagste prijs. Bij onze offertes geven we tekst en uitleg. Dan weet u precies wat we doen en hoe we het project aanpakken. Natuurlijk mag u ons elke denkbare vraag stellen, zodat uw beeld compleet wordt. Gaat u akkoord met de offerte, dan kan de uitvoering van start gaan.

Astrum op offertebasis

U weet precies wat wij wel en niet uitvoeren. Een vaste prijs, los van aanvullende opdrachten die u geeft. Geen verrassingen, wel zekerheid. Alle afspraken staan beschreven en worden gecontroleerd na uitvoering.

Snel aan het werk op regiebasis

Misschien kunt u niet wachten tot wij het werk uitvoert. De langgewenste tuin moet zo snel mogelijk realiteit zijn. In dat geval kiezen we een andere optie dan de offertebasis die meer tijd kost in het voorbereidingstraject. Wij voeren dan alle werkzaamheden uit op regiebasis. In grote lijnen is dat vergelijkbaar met het werken op offertebasis. Als wij op regiebasis aan de gang gaat, komen wij bij u het uit te voeren werk bekijken. Daarna krijgt u van ons een beknopte, maar duidelijke opgave van alle werkzaamheden en de kosten. Na uw akkoord maken wij een werkbon en plannen we het werk in.

Alles volgens afspraak

In de uitvoeringsfase bespreken we nogmaals de werkzaamheden. Conform de afspraak lopen we, na afronding van het project, het uitgevoerde werk samen met u na. Bent u tevreden, dan tekent u voor akkoord. Gebaseerd op de werkbon ontvangt u vervolgens een factuur waarin alle werkzaamheden en de gebruikte materialen vermeld zijn. Voor het snel en vakkundig laten uitvoeren van werkzaamheden is dit een ideale optie. Zo gaat het vaak bij tuinonderhoudswerkzaamheden, eenmalig werk of regelmatig terugkerende klussen in een seizoen. Ook om de schade na een storm of een andere calamiteit te herstellen, is het werken op regiebasis een perfecte oplossing.

Astrum op regiebasis.

+ Het werk word snel uitgevoerd.
+ De afspraken zijn duidelijk.
+ Wij hanteren een scherp tarief.
+ Alleen gewerkte uren en gebruikte materialen worden betaald.
+ Vooraf weet u wat wij doen; geen verrassingen achteraf.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver