Tuin en groenprojecten in groene handen

Over AstrumTerug naar overzicht

Bij Astrum zit 'tuin en groen' in de genen. Zo leggen wij particuliere tuinen of kantoortuinen aan die bijdragen aan een prettige en gezonde leefomgeving. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw tuin het hele jaar door in optimale conditie blijft. Op basis van duidelijke afspraken doet Astrum al het onderhoud op het juiste moment. Niet voor niets is ons motto ‘Tuin en groenprojecten in goede handen’.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Astrum is een professioneel hoveniersbedrijf dat actief is binnen de Randstad. Over tuinen en groen hebben we inmiddels een schat aan kennis opgebouwd. Wij zijn de groene, duurzame vakman die u professionele adviezen geeft. En bovenal: bij Astrum zijn onderhoud en aanleg in vakbekwame handen.

Onderhoud en aanleg

De basis voor Astrum tuin en groenprojecten is in 1993 gelegd. Eigenaar Wibo van Noort neemt in dat jaar het hoveniersbedrijf over waar hij toen werkte. Tot 2007 ontwikkelt het bedrijf zich tot een professioneel groenbedrijf met een klantenkring in de regio Rotterdam en binnen de Drechtsteden. Na de verkoop van dat bedrijf gaat Wibo van Noort aan de slag als bedrijfsleider bij een landelijk opererende hovenier/groenvoorziener.

Het ondernemerschap blijft trekken en in 2014 doet zich de gelegenheid voor om de draad weer op te pakken. Bij de start van Astrum kan Wibo van Noort bogen op jarenlange ervaring in uiteenlopende facetten van het groene vak. Ervaring waarvan klanten volop profiteren. Of het nu een particulier of een zakelijk project betreft, Astrum kan beide tot in de puntjes verzorgen.

Breed dienstenpakket

Het dienstenpakket van Astrum is breed. Wij zorgen voor zowel het onderhoud als de aanleg van tuin en groen. Dat doen we niet allemaal zelf. Een groot aantal specialisten draagt zijn steentje bij. Vanuit de diverse vakdisciplines betrekt Astrum tuin en groenprojecten er, afhankelijk van het project, de juiste vaste partners en leveranciers bij. Wij houden altijd de controle om de kwaliteit van het eindresultaat te optimaliseren. Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij het nakomen van afspraken. Bij het hoogwaardige materiaal dat we gebruiken. Bij de machines die nodig zijn en bij de voorbereiding van een project. En u kunt de kwaliteit aflezen aan het groene vakmanschap bij het team van, en rondom Astrum.

MVO en duurzaam

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dat stelt ons in staat om – uitgaand van duurzaamheid – maatwerk te leveren aan diverse doelgroepen. Tuinaanleg is een van de specialismen van Astrum. Maar we doen veel meer, zoals het onderhoud van tuin of buitenruimte. Vanuit onze expertise adviseren wij u graag over uitvoering, aanpak, werkwijze en technieken.

Vooral in Randstad

U kunt ons aan het werk zien in de hele Randstad. Onze focus ligt op de regio’s Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam. Verder zijn we actief van Europoort tot de regio Drechtsteden, Amsterdam en Utrecht. Buiten die gebieden komen we ook, als dat tot tevredenheid van alle betrokkenen in te passen valt.

Opdrachtgevers van Astrum zijn afkomstig uit vele hoeken. Behalve voor particulieren zijn we werkzaam voor bedrijven, verenigingen van eigenaren en wooncorporaties. Voor die laatste twee doelgroepen hebben wij de taak om te ‘ontzorgen’ op het gebied van groenonderhoud. Ook de bouw- en vastgoedsectoren, projectontwikkelaars, tuinarchitecten en tuinontwerp(st)ers behoren tot onze gewaardeerde klantenkring.

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver