Astrum, professionele onderneming in het 'groen'

Branchevereniging VHGTerug naar overzicht

"De kwaliteit van het werk wordt bepaald door de kwaliteit van het bedrijf". Wij werken dan ook actief aan verdere professionalisering van de bedrijfsvoering. Het is voor ons 'gewoon' dat wij lid zijn van branchevereniging VHG.

Wij willen door middel van aanleg en onderhoud van tuinen en groen, de leefbaarheid en kwaliteit van leven verhogen. De VHG ondersteunt ons in de bedrijfsvoering en helpt ons bij het verbeteren van de groene omgeving. 
Wij willen u kwaliteit en de garantie bieden dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. Mocht er toch iets zijn waar u mee zit, dan kunt u hierop terugvallen zodat eventuele schade of fouten worden hersteld. Klik hier voor de garantieregeling.

Vertrouwen is belangrijk

Voor ons is vertrouwen een belangrijk begrip in de relatie. Astrum is een professioneel bedrijf. Wij maken duidelijke afspraken die wij ook nakomen. Naast de garantie die wij bieden, gaan wij serieus met eventuele klachten om.

Als VHG-lid bieden wij behalve de garantie dat eventuele fouten en schade worden hersteld, ook de Algemene Consumenten- en Business-voorwaarden.
(Deze zijn goedgekeurd door SER en de Consumentenbond). 
Daarmee onderscheiden wij ons extra als professionele onderneming in het groen. U kunt dus met een gerust hart met ons in zee gaan. 

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver