Groei maar mee!

NieuwsTerug naar overzicht

Groei en bloei zondag 1 juni 2014

Groei maar mee! Strak gestileerde tuinen en tuinontwerpen lijken minder in trek. We zoeken het meer in laten groeien. De tuin mag weer wat dromeriger en meer gevoelvol. Wat ons betreft goed nieuws.

Het is veel beter voor de diertjes die in de tuin leven. In de natuurlijke tuin krijgen ze meer de ruimte. En wij als mensen leren weer te kijken en te genieten van het leven in de tuin.

Vlinders en bijen

De combinatie van groen met alles wat de tuin kan bieden, letterlijk en figuurlijk, zorgt voor leven in de tuin. Door bijvoorbeeld de juiste keuze van bloemen en planten komen er vlinders en bijen.

Op deze manier komt de natuur weer meer terug in onze omgeving. We leren weer waar het echt om gaat. We geven planten meer de ruimte en laten dingen soms ook gewoon. Niet alles wordt als wild of ongewenst beschouwd. We laten dingen staan omdat het belangrijke planten zijn voor insecten en vogels.

De levende tuin

We noemen het de levende tuin of het nieuwe tuinieren. Wij zien het liever als een andere manier kijken en denken. Wat duurzamer, zorg voor de omgeving. Het is net als de tuin een groeiproces.

Het gaat over beleven en tuingevoel of tuingeluk. Daar wordt je toch vrolijk van? Misschien dat er vragen opkomen als: wat is er voor nodig of hoe pak ik dat aan? Hoe kan ik meer genieten van de schoonheid van de natuur?

Vragen

Wanneer u met dit soort vragen loopt helpen wij u graag. U kunt voor een vrijblijvend advies bellen of een bericht versturen via onze site, dan zorgen wij voor een mooiere en natuurlijker tuin!

Astrum, dat is 'tuinen' met een groot groen hart

Terug naar overzicht
Wij nemen snel contact met u op

Contact

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl

Volg ons op:

Professionele aanleg en renovatie van uw tuin

Tuinvijver